Gården

Gården

 
 

VÄLKOMMEN TILL GÅRDEN!

Sedan 2010 är Gården en av Stockholm Citys största uteserveringar. En plats full av liv och rörelse med en härlig mix av människor - precis som det ska vara på en gammaldags skolgård.

TACK! 
Tusen tack till alla som besökt under sommaren 2017. Lördagen 26 Augusti var sista dagen Gården hade öppet denna säsong. Vi är tillbaka nästa sommar igen!

 
 

 
 

STORA BAREN

I perfekt solläge samlas gäster från alla stadens hörn här för svalkande drinkar i eftermiddagssolen. Mingla runt baren, njut av en flaska bubbel på soldäcket eller slå dig ned på vår stora servering. Här serveras kall dryck och snacks.

 

LILLA BAREN

Intill den lilla inglasade baren hittar ni bland annat fåtöljer, shuffleboard och pingisbord. Ett perfekt ställe att umgås på med nya och gamla vänner under tak. Lilla baren är alltid öppen oavsett väder! Här serveras kall dryck och snacks.

 
 
 

SUPPER

 

Under vintern håller Supperfamiljen till på Tegnérgatan. Till sommaren flyttar vi ut hit till Norra Bantorget, för ett lite somrigare Supper under bar himmel. Hos oss hittar du mat och drinkar, väl balanserat med smaker och intryck hämtade från Sydamerikas alla hörn. Rätterna delas mitt på bordet tillsammans med en hel drös av kärlek! 

 
 

 

Menyer

När vi öppnar för säsongen igen kommer menyn att finnas här.

 

 

ÖPPETTIDER

 

GÅRDEN
Stängt för säsongen.

SUPPER
Stängt för säsongen.

 
 

 

KONTAKT

Barnhusgatan 12, Norra Bantorget
info@gardenstockholm.se
gardenstockholm.se